hungry

Во ресторан

Во ресторан

Како да нарачаме храна во ресторан и лексика поврзана со храна и пијалоци се навистина неопходни ако патувате во Франција. Се надеваме дека овие неколку фрази во презентацијава ќе ви послужат како да се снајдете во ресторан.  Au restaurant from…