formal dinner

Да ја наместиме масата!

Да ја наместиме масата!

  Преку овој мал проект можете да ги научите вашите ученици како да ја постават масата во свечени прилики, притоа вежбајќи го вокабуларот за прибор за јадење на француски јазик. Дозволете им на вашите ученици да ја наместат масата следејќи…