chefs

Мали готвачи

Мали готвачи

МАЛИ ГОТВАЧИ  Франција е една од земјите позната по својата кујна. Во ноември 2010 година, француската гастрономија била додадена од страна на УНЕСКО во листата на светско “ духовно културно наследство“. Затоа ние пробавме да направиме палачинки “à la Française“. Учењето…