Што сакаш за Божиќ?

Qu’est-ce que tu veux pour Noël? или Што сакаш за Божиќ? Лексика која учениците можат да ја искористат за да му напишаат писмо на Дедо Мраз!

Powered by emaze
 

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

Facebook Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *