Професии

Оваа недела на час научивме неколку професии на француски јазик користејќи ги вежбите и презентациите од овој пост. Ги споделуваме со вас и доколку ви се допаѓаат оставете коментар. 

Професии
Facebook Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *