Повратни глаголи и секојдневни активности

Вежби кои можете да ги искористите за вежбање на повратни глаголи и секојдневни активности.

Facebook Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *