Основни фрази на француски јазик

Оваа кратка презентација можете да ја искористите со вашите ученици на првиот училишен ден. Кратки фрази и поздрави за да ги воведете учениците во програмата по француски јазик. 

Facebook Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *