Најдобриот рецепт за палачинки

Денеска на часот по француски сами си измисливме рецепт за палачинки, а потоа ги направивме најдобрите палачинки на светот. Еве ги резултатите. 

Најдобриот рецепт за палачинки

Olgica

we made pancakes today

Marija

Најдобриот рецепт за палачинки

Elena

Today we had some fun

Ivan

палачинки на француски начин

Nikola

часови по готвење

Semina

Today we had some fun

Igor

Најдобриот рецепт за палачинки

Martin

Today we had some fun

Melih

15086202_10154728537222767_280514660_n 15045541_10154728542192767_1107329984_n15086286_10154728542077767_1154085229_n

making paper pancakes

Melih

 

Today we had some fun

Amira

Today we had some fun

Elsima

15032082_10154736722052767_7969516777730938916_n

Facebook Comments

One thought on “Најдобриот рецепт за палачинки

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *