Мали готвачи

МАЛИ ГОТВАЧИ 

Франција е една од земјите позната по својата кујна. Во ноември 2010 година, француската гастрономија била додадена од страна на УНЕСКО во листата на светско “ духовно културно наследство“.

Затоа ние пробавме да направиме палачинки “à la Française“. Учењето француски може да биде забавно.  
little chefs French classesGLOGSTER

Facebook Comments