Кратки поеми

Кратки поеми – Ова е нашата прва стихозбирка наречена „Petits poèmes“ и посветена на сите што го сакаат францускиот јазик. Се надевам ќе ви се допадне! 


Од учениците од ООУ„Ванчо Китанов“ – Пехчево, Македонија
dan

Facebook Comments