Книгите не касаат

Книгите не касаат- Со оваа активност ја промовиравме француската литература преведена на македонски јазик, го промовиравме францускиот јазик, ги рецитиравме песничките што сами си ги напишавме на француски јазик и јапромовиравме нашата стихозбирка наречена Petits poèmes, делевме маркери за книги и флаери за читањето и за убавините на францускиот јазик, слушавме француска музика и навистина ни беше убаво!
WP_20150508_036 WP_20150508_033 WP_20150508_031 WP_20150508_029 WP_20150508_023 WP_20150508_010 WP_20150508_012 WP_20150508_013 WP_20150508_020 WP_20150508_021 WP_20150508_007 WP_20150508_006 WP_20150508_005 WP_20150508_004 WP_20150508_003 WP_20150507_008 WP_20150507_009

Facebook Comments