За мене

162681_487085217766_7305921_n

Здраво! Се викам Магдалена и сум наставничка по француски. Ова е мојот блог кој ќе ви помогне при изучувањето на францускиот. Се надевам ќе ви се допадне.

Со ваша помош и помошта на вашите коментари ќе пробам да ја направам страницата забавно и креативно место за изучување француски јазик.

Страницава нуди бесплатни  и занимливи матерјали за наставници по француски јазик како втор странски јазик и ученици. И учениците и наставниците овде ќе можат да најдат нови начини на користење на францускиот јазик и ќе научат нешто повеќе за Франција и француската култура.
Учењето со La Chambre des secrets e навистина забавно!


bts5

Facebook Comments

3 thoughts on “За мене

 1. irena

  Магдалена, честитки од моја страна за одличната страница и за уште поубавите активности сработени со твоите ученици. Ти посакувам да продолжиш да работиш со ист ваков ентузијазам и да ги поттикнуваш сите твои колеги , наставници по француски јазик, да го следат твојот пример. Ирена

  1. LelaMay Post author

   Vous pouvez télécharger la plupart de ces ressources(sauf ceux qui sont faits en ligne comme emaze presentations, piktochart). Par example Piktochart me permet de télécharger mon travail seulement au format image. Bien sûr, si je veux allez plus loin et avoir plus de modèles ou télécharger comme PDF, je doit passer au compte pro (payant). J’ai oublié de mettre les liens de mes Piktocharts. (Je vais les mettre pour vous permettre de les télécharger comme une image. Pour les presentations sur Slideshare vous pouvez les télécharger mais vous avez besoin d’un compte.
   Si vous avez besoin de quelquecose n’hésitez pas à me contacter. 😉

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *