чудовиште

Среќна ноќ на вештерките

Среќна ноќ на вештерките

Речиси е Ноќта на вештерките која и не е типичен празник за Французите, но сепак ние ќе најдеме начин да се збавуваме à la française. Погледнете ја нашата презентација за зборчиња на француски јазик поврзани со Ноќ на вештерките.  citrouille vampire…

Продавницата за животни на Др. Глобил

Продавницата за животни на Др. Глобил

Др. Глобил, лудиот научник кој создава и продава чудовишта со намера да се збогати, денеска во својот замок пробува да создаде ново чудовиште. Што му е потребно на докторот за да може да го реализира својот нов експеримент? Погледнете ја…