постер

Сакам/ Не сакам

Сакам/ Не сакам

Моментално работиме на проект со пријатели од Франција. Учениците навистина уживаа во правењето на сакам/не сакам постерите за нивните другарчиња од Франција кои ќе им помогнат подобро да се запознаат меѓусебно.

Интерактивен водич низ Париз

Интерактивен водич низ Париз

Париз е главниот град на Франција и глобален моден, уметнички и културен центар. Тој е еден од најубавите градови на планетата Земја. Откријте ги најпознатите туристички места во Париз користејќи го овој интерактивен водич.