Париз

Интерактивен водич низ Париз

Интерактивен водич низ Париз

Париз е главниот град на Франција и глобален моден, уметнички и културен центар. Тој е еден од најубавите градови на планетата Земја. Откријте ги најпознатите туристички места во Париз користејќи го овој интерактивен водич.