измислете фраза

Измислете фраза

Измислете фраза

Invente une Phrase! Кратка презентазија која ќе ви помогне да ги искористите последните минути од вашиот час играјќи си игричка и правејќи реченици со вашите ученици на тема летен одмор! Се надевам ќе ви послужи! Плус, еве ви неколку линкови…