Училишни предмети

Дали ги знаете зборовите за училишни предмети на француски? Доколку не ги знаете, слушајте ја внимателно госпоѓа Феј ке ви ги престави!  

За подобар перформанс ви ја препорачувам фул скрин опцијата. 

Powered by emaze

училишни предмети на француски јазик

Facebook Comments