Среќна ноќ на вештерките

Речиси е Ноќта на вештерките која и не е типичен празник за Французите, но сепак ние ќе најдеме начин да се збавуваме à la française. Погледнете ја нашата презентација за зборчиња на француски јазик поврзани со Ноќ на вештерките. 

Powered by emaze

citrouille
vampire
zombie
monstre
sorcière
fantôme
chat noir
зборчиња на француски за Ноќ на вештерките

Facebook Comments