Продавницата за животни на Др. Глобил

Др. Глобил, лудиот научник кој создава и продава чудовишта со намера да се збогати, денеска во својот замок пробува да создаде ново чудовиште. Што му е потребно на докторот за да може да го реализира својот нов експеримент? Погледнете ја презентацијата 🙂

Little-Frankenstein-Driver-by-Merlin2525

Facebook Comments