Откријте ја Франција

Денеска во нашето училиште беше одбележана Франкофонијата. Напишавме пораки за мир, извадивме зборови со француско потекло во нашиот јазик, направивме презенација за Франција и организиравме хуманитарна акција за малиот Матеј. Сето тоа беше збогатено со француска музика и флаери за Франција.

Откријте ја Франција

Заедно за мирот француски јазик

француски зборови во македонскиот јазик одбележување на Франкофонијата во Македонија

одбележување на Франкофонијата во Македонија Парижанка мафин мафини Франција одбележување на Франкофонијата во Македонија одбележување на Франкофонијата во Македонија одбележување на Франкофонијата во Македонија одбележување на Франкофонијата во Македонија одбележување на Франкофонијата во Македонија одбележување на Франкофонијата во Македонија одбележување на Франкофонијата во Македонија одбележување на Франкофонијата во Македонија WP_20160325_038 модата во Франција француски вина француски сирења француски појадок француски десерти француска кујна пораки за мир на француски пораки за мир на француски пораки за мир на француски пораки за мир на француски пораки за мир на француски WP_20160325_015 пораки за мир на француски Откријте ја Франција одбележување на Франкофонијата во Македонија Откријте ја Франција одбележување на Франкофонијата во Македонија одбележување на Франкофонијата во Македонија

Facebook Comments