Моите шестооделенци

Ние сме учениците од шесто одделение при ООУ „Ванчо Китанов“ од Пехчево, а овие постери ги направивме за нашите другарчиња од Франција.

Dita-page-001Atanasko-page-001ana-page-001stefani-page-001Stefanija-page-001Slavce-page-001

nadica1-page-001mihael-page-001 (1)Ilija-page-001Hristijan-page-001Marija-page-001Marija_Kostadinova-page-001

Facebook Comments