Моите пријатели

Glogster е навистина добра алатка за наставници. Се надевам овој постер ќе ви даде идеја за вашите часови по француски јазик: Плус, учениците навистина ќе уживаат во активноста. 

Моите пријатели

моите пријатели опис на француски

poster crnik

Facebook Comments