Магична напивка за убав ден

Нашиот мал проект за Ноќта на вештерките. Магична напивка за пријатен ден. Три лажици љубезност, три лажици љубов, еден килограм добри оцени, една фудбалска топка, малку чоколадо … Абракадабра и еве! 

Ноќта на вештерките магична напивка

Ноќта на вештерките магична напивка

магија за пријатен ден магија за пријатен ден вештеркамагија за пријатен ден вештерка

магија за пријатен ден

Аврора вештерката

магија за пријатен ден

Facebook Comments