Лов на богатство

Лов на богатство – игричка или квиз кој ќе ви помогне да ја повторите изучената граматика и лексика и притоа да не ви биде досадно ниту на вас ниту на вашите ученици!  Уживајте!

Chasse au trésor

Facebook Comments