Емотивна состојба

Зборови кои ќе ви помогнат да опишете како се чувствувате на француски. За наставници по француски како втор странски јазик. Се надевам ќе ви се допадне мојата презентација!

 

јас сум тажен француски

јас сум среќен француски
вежба емоцииемоции вежба исто ми се фаќа

Facebook Comments