Дедо Мраз на Божиќ

Кратка приказна (Le Noël de Père Noël) за тоа како Дедо Мраз си помина на Божиќ.

1. Приказната се случува

2. Сé беше бело и покриено со

3. Noël значи

4. За Божиќ нема да има подароци затоа што Дедо Мраз е

5. Дедо Мраз има

6. Entrez! значи

7. Сите деца во рацете имале

8. Зад елените на Дедо Мраз има

9. Што му подарила Ема на Дедо Мраз?

10. Ема го прашала Дедо Мраз

11. За Дедо Мраз најубави се

Logo Design by FlamingText.com

Logo Design by FlamingText.com

Facebook Comments