Временска прогноза

Какво е времето денеска? – извештај за времето со г-дин. Реми. Во оваа лекција ќе научите неколку зборови и фрази за времето и временската прогноза на француски јазик.

Powered by emaze
временска прогноза на француски јазик

Facebook Comments