Во ресторан

Како да нарачаме храна во ресторан и лексика поврзана со храна и пијалоци се навистина неопходни ако патувате во Франција. Се надеваме дека овие неколку фрази во презентацијава ќе ви послужат како да се снајдете во ресторан. 

во реторан pixton

Facebook Comments