Велигден во Франција

Pâques en France – Интерактивен постер за да научите некои зборови од лексиката за Велигден и да ги повторите броевите до 10, деновите во неделата и боите на француски јазик.

paques1


easter-rabbit_1427220537

Facebook Comments